Hvorfor er Slim Hand Lamp så populær i verktøymarkedet og bilinspeksjonsmarkedet?

Når det kommer til Slim Hand-lampen, er det første du legger merke til den tynne lysstangen i aluminium, som lar deg skyve lampen inn i det mest utilgjengelige og trange arbeidsområdet for inspeksjon.Som en profesjonell produksjonsleverandør har WISETECH designet flere kjente Slim Hand Lamps i arbeidslysfeltet for mange kunder.

To av de mest populære slanke håndlampene er P08SP og P06SF.

Når det kommer til Slim Hand-lampen, er det første du legger merke til den tynne lysstangen i aluminium, som lar deg skyve lampen inn i det mest utilgjengelige og trange arbeidsområdet for inspeksjon.Som profesjonell (3)

Disse ladelampene er svært fleksible, med en 100 % sammenleggbar kroppsdesign i vertikal retning, noe som gjør at lampen kan brukes som en tradisjonell håndholdt arbeidslampe.Dra nytte av den slanke delen er roterbar 270° vertikalt og sammenleggbar 180° horisontalt, du kan justere belysningsvinkelen fritt etter behov, noe som kan gi en mer komfortabel og praktisk belysningsopplevelse.Bunnen av det slanke lyset kommer med sterke magneter og baksiden av lampehuset har 2 magneter, som gjør at arbeidslyset kan festes på metalloverflater som bil, datamaskinens hovedboks.Utstyrt med en sterk metallkrok i bunnen, kan arbeidslampen henges på gjenstander, som en gren av et tre osv. I sammenleggbar posisjon krymper SLIM til lommestørrelse – liten og bærbar, kan bæres hvor som helst.

Når det kommer til Slim Hand-lampen, er det første du legger merke til den tynne lysstangen i aluminium, som lar deg skyve lampen inn i det mest utilgjengelige og trange arbeidsområdet for inspeksjon.Som en profesjonell

Slim Hand Lamp P08SP har både en topplykt og et hovedlys med en knapp som lar deg sykle gjennom dem begge.Hovedlyset er opptil 600 lumen og topplykten er på 100 lumen.Den kommer med et 3,7V 2600mAh litium-ion-batteri. På grunn av langtrykksdimmingsfunksjonen kan hovedlyset skiftes mellom 100 og 600lm, noe som også betyr at du kan bruke lampen i ca. 2,5 til 10 timer.IP54 vanntett og støvtett klasse gjør at denne lampen kan brukes i ekstremvær og på arbeidsplasser.

Når det kommer til Slim Hand-lampen, er det første du legger merke til den tynne lysstangen i aluminium, som lar deg skyve lampen inn i det mest utilgjengelige og trange arbeidsområdet for inspeksjon.Som profesjonell mor (1)

P06SF er også et veldig godt valg hvis du foretrekker noe lettere og tynnere.I tillegg til de grunnleggende funksjonene som ligner på P08SP, har egen knappbryter for topplommelykt og hovedlys sin karakteristikk."Hjul"-bryteren på lyskroppen muliggjør perfekt dimming fra 40-400 lumen.Mange kunder velger P06SF for sin komfortfunksjon.Den kommer med et 3,7V 2000mAh litiumionbatteri, Takket være dimmefunksjonen kan du bruke lampen i ca. 2,5 til 10 timer uten å lade den.


Innleggstid: Sep-01-2022