Lys opp arbeidsplassen din med WISETECH Mobile Flomlys!

Leter du etter en pålitelig ODM-fabrikk som spesialiserer seg på profesjonelle mobile flomlys for det europeiske markedet?Se ikke lenger enn til WISETECH!Som den ledende eksperten på dette feltet er vi forpliktet til å møte alle dine krav og levere profesjonelle høykvalitetsprodukter.

Vi introduserer vår SOLID-serie, med kraftige 47W og 85W frostede flomlys spesialdesignet for krevende håndverkere som deg.Med opptil 10 000 lumen med diffus belysning av høy kvalitet, skaper lysene våre et hyggelig arbeidsmiljø som øker produktiviteten.

Bygget for å tåle de tøffeste utfordringene, sikrer det slagfaste kroppshuset og TPR-hjørnene utmerket beskyttelse, noe som gjør disse lysene perfekte for ulike arbeidsplasser, fra verksteder til byggeplasser.

Med en beskyttelsesgrad IP54 og IP65 er våre SOLID arbeidslys egnet for både innendørs og utendørs bruk.De er perfekte for verksteder, byggeprosjekter og mer.I tillegg kommer lysene våre med 1 eller 2 stikkontakter, noe som gir ekstra bekvemmelighet for dine arbeidsbehov.

For enda større fleksibilitet kan våre 85W-modeller (S100WF-H01D, S100WF-H01AD og S100WF-H02D) dimmes fra 15 % til 100 %.Du kan enkelt justere lysstyrken i henhold til dine krav, noe som sikrer energieffektivitet og miljøvennlighet.

Hos WISETECH er vi stolte av å være din pålitelige partner for høykvalitets mobile flomlys.Våre produkter er designet for å møte de høyeste standarder og er perfekte for europeiske profesjonelle kunder.

Lys opp arbeidsplassen din med WISETECHs banebrytende mobile flomlys.Besøk nettstedet vårt på www.wisetechlighting.com og ta kontakt med oss ​​nå og la oss lyse opp suksessen din!

WISETECH --- Din mobile flomlysekspert!

20230725 WISETECH WF AC

Innleggstid: 25. juli 2023