Vi introduserer WISETECH ODM Factorys Frosted Work Light ECO: En holdbar og allsidig belysningsløsning for europeiske markeder

arbeidslys, tårnlys, stativlys, bærbart arbeidslys, flomlys, ODM-fabrikk, resirkulerte materialer, stativlys, 360 arbeidslys, oppladbar arbeidslys for verktøy

WISETECH ODM Factory er stolte av å presentere Frosted Work Light ECO, et produkt designet spesielt for de krevende behovene til europeiske importører, merkeeiere og fagfolk i ulike bransjer. Med over 12 års ekspertise innen produksjon av bærbare arbeidslys, fortsetter WISETECH å innovere og levere høykvalitets belysningsløsninger som oppfyller de strenge standardene i det europeiske markedet.

Eksepsjonell lysstyrke og effektivitet

Frosted Work Light ECO leverer en imponerende lysstyrke på 5000 lumen. Den er konstruert for å gi kraftig, blendingsfri belysning, ideell for store arbeidsområder, industrielle miljøer og utendørs arbeidsplasser. Den frostede diffusoren sikrer jevn lysfordeling, reduserer belastningen på øynene og skaper et komfortabelt arbeidsmiljø. Dette gjør den spesielt effektiv for malere, elektrikere og bygningsarbeidere som krever jevn og pålitelig belysning.

Med flere lysstyrkenivåer (5 000 lm, 3 750 lm, 2 500 lm og 1 250 lm) kan brukerne enkelt justere lyset for å passe ulike oppgaver, og sikre optimal effektivitet og strømstyring. Arbeidslyset drives av et innebygd batteri, og tilbyr opptil 5,5 timers kontinuerlig drift på en enkelt lading, noe som gjør den til et pålitelig verktøy for lange arbeidsskift.

Innebygd batteri og USB-lademuligheter

En av hovedtrekkene til Frosted Work Light ECO er allsidigheten. Utstyrt med en 5V2A USB-utgang, kan denne modellen fungere som en nødstrømkilde for å lade små elektroniske enheter som smarttelefoner, og sikre at profesjonelle forblir tilkoblet selv på avsidesliggende steder. Denne tilleggsfunksjonen tilfører verdi, spesielt for arbeidsplasser med begrenset tilgang til strømuttak.

Bærbarhet og holdbarhet

Den kompakte og lette utformingen til Frosted Work Light ECO gjør det enkelt å transportere mellom arbeidsplasser. Med en IP54-klassifisering for vann- og støvbestandighet, og en IK08-støtklassifisering, er den bygget for å tåle tøffe arbeidsforhold. Denne robuste konstruksjonen sikrer at lyset tåler de tøffe miljøene på byggeplasser og industrielle omgivelser.

I tillegg er Frosted Work Light ECO stativmonterbar, og tilbyr allsidige posisjoneringsmuligheter for profesjonelle som trenger justerbare belysningsvinkler. Den kan enkelt monteres på et 2m eller 3m stativ, og gir overhead belysning for bredere dekning i store områder.

Designet for europeiske profesjonelle

WISETECHODM Factory is fokus på det europeiske markedet er tydelig i designen og funksjonaliteten til Frosted Work Light ECO. Produktet adresserer de viktigste smertepunktene til europeiske importører og merkeeiere ved å tilby en pålitelig, holdbar og allsidig belysningsløsning. Dessuten gir arbeidslysets kompatibilitet med en rekke profesjonelle stativer ytterligere fleksibilitet, og sikrer at den kan tilpasses ulike krav på arbeidsplassen.

Frosted Work Light ECO er i tråd med globale og europeiske trender innen bærekraftig og energieffektiv belysning, noe som gjør det til et ideelt valg for selskaper som ønsker å forbedre produkttilbudet sitt. WISETECH er forpliktet til å levere ODM-løsninger som oppfyller de spesifikke behovene til sine europeiske partnere, og Frosted Work Light ECO eksemplifiserer denne dedikasjonen til kvalitet og innovasjon.

For mer informasjon om Frosted Work Light ECO og andre profesjonelle belysningsløsninger, vennligst kontakt vårt teamby info@wisetech.cn.

WISETECH ODM Factory — Din mobile flomlysekspert!


Innleggstid: 14. oktober 2024